rombongan cik alya

Khamis, 5 Mei 2011

Adakah Mee segera & Baby segera sama?

Apa itu Mee segera? Eh yang tu pun korang x tau. Sapa xpernah makan mee segera sila angkat tangan macam saya (gaya cakap macam usop wilcha). Baguslah kalo korang xpernah makan mee segera. Xelok sgt makanan segera ni. Tapi aku makan jugak! Haha. Ada sorang kawan aku, dia xmakan oo megi-megi ni. Walaupun kami pakat dok lay0Q kat depan dia. Tabik spring ahh!! Toinkkkk.


Yang kat atas tu plak? Baby segera. Hehe. Aku? Walaupun xkwen lg tp dah ada baby tau. Senang ja nk dapat baby segera ni. Rendam ayaq panas selama 2minit, tutup , pastu boleh la makan! Eh Eh. Tu cara buat megi. Haktuih!

Actually, baby kat atas tu Daniel Iman. Anak menakan kupu-kupu aku. Dah lama aku xjumpa dia sejak aku bz dengan final exam ni. Tapi kelmarin terlerailah rindu aku kat si kecik ni. Best arh dapat dukung-dukung dia walaupun sat!


Entry yang pernah dipublish mengenai Daniel Iman: 
"Rasul Iman" buah hatiku
aidiladha bersama "Rasul Iman"
castello 2010


p/s : bila lah nak ada baby sendiri? :-P

4 ulasan:

  1. kwen sgera, dpt r baby sgera huhuhu..

    BalasPadam
  2. teringin nak ada anak angkat :P

    BalasPadam
  3. mas_CarrotBurger :haha.. igt baby alya ka?

    Eliza : alamak! kena kawen? payah sikit la.

    DiriKu : angkat anak @ anak angkat? hehe.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...