rombongan cik alya

Ahad, 28 November 2010

yang mana power?

aku skrg jarang update entry.. so? arini aku nak kongsi cket ngan korang..

dulu aku pernah tertengok klip cadbury ni kat iklan di telebesen... aku terus pikiaq? mesti diorang edit punya video ni bagi kening budak2 tu kasi boleh naik2 kiri ngan kanan... yang kat bawah ni versi orang puteh..


video


pastu baru2 ni.. aku ada terjumpa, tercurik (excuse me.. i mintak kebenaran okeh) dan tertarik kat video cadbury ni plak... tp kali ni version melayu punya.. baru aku percaya akhirnya.. mmg ada orang yang boleh buat kening camtu.. nampak sweet ja mamat2 yang dlm klip ni.. diorang sekolah mana eh? kalo aku jumpa mamat2 ni.. aku nak kasik cadbury sepapan!! tp yang 230g je la... ahaks!


video


bagi korang? yang mana lagi power ROOT ? versi malaysia ka versi owg kulit puteh?

2 ulasan:

  1. wahh..hebat r...suka222222

    BalasPadam
  2. ida oo ida... hebat kn diorang.. apamcm? leh wt contest x?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...