rombongan cik alya

Isnin, 29 November 2010

akhirnya.. menjelma jugak 'putera katak' aku

sat aku nak gelak dulu... hahahahahahah... aku teruja gila ni.. hah! sampai nak gila dah.. susah jadinya neh.. nak taw dak aku sronok sgt sbb pa? sebab mulai hari ni 29 November 2010.. Putera Katak aku akan menjelma kat tv3 pada setiap hari Isnin until Khamis tepat pukul 4.30 petang.. bagi yang bekerja dan xsempat nak tengok tu jangan risau okeh.. aku dah berunding ngan production dah.. diorang akan wat siaran ulangan pada pukul 8.30 malam kat tv9..




dah lama aku usha2 iklan Putera Katak ni... akhirnya crita ni ditayangkan jugak..(ewah.. cam pawagam plak).. kalo best? mau jgk aku layan sampai last episod.. harap2 best la.. crita2 dongeng camni mmg best p0n untuk budak2 macam aku ni!! sebenarnya aku syok sgt sbb sebelum ni aku ada wat entry pasai PUTERA KATAK... tup2 ada plak drama ni kat tv3.. haha.. tu yang aku syok sesangat ni...

tak silap aku? heroin crita ni Nora Danish... ala.. heroin ni nanti mesti kena cium 'si kodok' tu.. eeeiii geli2.. xpala geli pun.. janji ensem... hehe.. hero plak? aku xpasti samada Fazreen Rafi ataupun Zizan Nin.. harap2 Fazreen la.. sbb ensem... huhu.. kalo Zizan pun best jgk.. cuma 'pendek' jew.. upsss!!! tershashul plak...

nota katak : lagi unik kalo drama tu tajuk dia 'Putera Kodok'...

2 ulasan:

  1. Tadi pun 1st time tgk.. hihi.... xsbr nk tnggu apa yg jadi nnti... ngeee

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...