rombongan cik alya

Jumaat, 29 April 2011

khas utk kamu : selamat hari lahir Mohd Faris

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Mohd Faris..
Allah selamatkan kamu..



eh eh.. sapa tu? beliau ni ex bf aku.. ari ni birthday beliau.. sebenarnya aku dah cadang semalam nk call beliau tepat pukul 12 a.m.. tp xtringat la plak.. hehe.. biasalah aku ni insan yang x sempurna.. selalu ja buat silap.. aku teringat yang hari ni bestday beliau tepat jam 7.53 a.m.. so? apalagi aku terus la call beliau..

call punya call, tengok tengok ada perempuan angkat.. aku ingatkan isteri @ awek beliau.. cuak gak r mula mula.. takmau la ganggu orang dah kawen.. tengok tengok operator maxis tu yang tlg beliau angkat fon sebab number beliau ada kat luar kawasan.. ok xpa.. aku xcall dah r.. juz type SMS & send kat beliau..

"salam.. selamat hari lahir faris.. semoga panjang umor &dimurahkan rezeki.. Amin.." (ringkas & padat.. sebenarnya aku malas nak wt ayat bunga bunga, aku bukan seorang yang jiwang ok..)

pastu tadi beliau call aku tepat jam 11.46 a.m(uish.. baru bgn tidoq ka hapa?), beliau wish thanks sbb aku still ingat bestday dia.. agaknya sekarang dia baru sedar kot yg ingatan aku ni sebenarnya kuat.. aku xkan lupala setiap orang yang pernah aku kenai..

td time beliau call, aku xsempat nk ckp lama-lama, agak bz time tu.. so? kat sini aku nk wish kepada Mohd Faris-:

-Selamat hari lahir yang ke-22
-semoga dimurahkan rezeki untuk diri faris sendiri & keluarga 
-semoga sihat tubuh badan (askar mestila kena sihat kan?), hehe 
-semoga berjaya di dunia & akhirat..
-semoga cepat bertemu jodoh! kawen jgn lupa panggil.. kalo lupa? alya pi baling boom kat umah kenduri.. haha
-semoga dapat menjadi seorang tentera yang berjaya.. macam yang faris impikan..



ikhlas dari sahabatmu,
 ~Nor Analia~

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...