rombongan cik alya

Ahad, 17 Julai 2011

G-syiok utk my sis

Jom kuar pi beli G-SYOK! Haha. Lawak, kakak nak sebut pun xreti. Buat malu orang kampung ja. Cis! Ingat lagi dak Aina, bila kak sebut kat abang tu, dia buat muka pelik! Happy belated birthday 11 Jun 2011 to my sis Nor Aina Syaza. Kemarin baru dapat hadiah! Tapi hadiah kena beli sendiri. Ahaks! Rileks la, kak xkeja lagi. Nanti bila kak dah keja? Ampa 'PAU' la sakan-sakan noh!

G-shock ciplak milik anda!
Umur Aina dah mencecah 16 tahun dah ni, harap-harap baran yang xbertempat tu bolehla hilang. Kakak doakan semoga Aina dapat menjadi anak yang SOLEHAH kepada Ibu & Ayah. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Amin~

p/s : Aina, If full A exam hujung taun ni. MP3 dalam tangan. Mau?

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...